tiistai 15. heinäkuuta 2014

Joojoo äiti!

Nyt sain sen kauan kaivatun kesäloman. Ajattelin, että tekisin jotain tosi mahtavaa, jota voisi sitten jälkeenpäin nauraen muistella. Enpäs tehnytkään. Istuin yksin jokirannassa viinipullon kanssa ja annoin auringon kärventää ihoni. Nyt mulla on palaneet olkapäät ja vihko täynnä pienessä hiprakassa muodostettuja lauseita. Sellaista tylsää itsepohdiskelua. En oikein aina tiedä kuka mä oon ja välillä musta tuntuu, että mulla on ainakin kymmenen eri persoonaa. Ja kukaan niistä persoonista ei osaa liikennesääntöjä, vaikka autokoulun teoriakoe lähestyy uhkaavasti. Mut ne kaikki persoonat rakastaa Karri Koiraa.



Mä niin kovasti haluaisin ottaa lopputilin töistä, juoda vähän lisää viiniä ja ruskettua. Pukeutua kukkamekkoihin, kiljua festareilla ja ajaa punaisella Volvolla. Ja sitten ehkä vähän lisää viiniä ja hassuja lauseita paperille. Voisin myös ostaa torilta mansikoita ja ulkoiluttaa kissaa. Grillata vaahtokarkkeja ja pussailla. Mut ei... "Sun täytyy nyt olla järkevä ja ajatella tulevaisuutta!" Joojoo äiti.




6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulle. :D Itsehän lopetin juuri työt, koska halusin nauttia kesästä, treenata, lähteä festareille ja Suomen läpi kulkevalle roadtripille. Ja arvatenkaan en oo saanu oikeastaan mitään aikaan, yllättäen . Nyt sitten mietitään millä helvetillä sitä eletään siihen asti että jostain joskus töitä jaksaa etsiä ja palkkapäivä saapuu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä :D Sitä mäkin pelkään. Että jos lopetan työt ja vietänkin tylsän kesän. Ja kun on niin tottunut siihen rahaan mitä töistä saa, niin en tiedä osaisinko enää sopeutua perus toimeentulotukealla elämiseen. :D

      Poista
  2. Voi ei sä oot tullu takasin.. en oo saanu tonne uusia päivityksiä sulta vaikka päivitin osotetta.. :o

    toivottavasti nyt näkyy kunhan seuraavan kerran postaat.. <3

    VastaaPoista
  3. Minullakin on 10 eri persoonaa, mikä yhteensattuma.
    Eikös?

    VastaaPoista
  4. Kiitos linkistäsi demissä!! Ilman sitä en kai ois koskaan löytänyt tätä sun kivaa blogiasi! :) Tykkään! Mun piti siis oitis liittyä stalkkerilistoillesi ;)

    t. TM // pinksunsparkle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät ja stalkkerit on aina tervetulleita. :D

      Poista