sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Tankotanssia & Zombeja

Aloitin tankotanssin pari viikkoa sitten. Yleensä en oikeastaan pidä urheilusta, mut tankotanssi on parasta mitä tiedän. Mustelmat käsissä ja palovammat sisäreisissä ei tunnu miltään, kun fiilis on niin mahtava aina tankotanssin jälkeen. Oon tosi lyhyessä ajassa oppinut vaikka mitä hienoja liikkeitä, enkä olisi aikaisemmin uskonut, että voisin koskaan oppia mitään sellaista.


Perjantai-illat menee tankotanssissa, enkä mä ole juonut alkoholia yli kuukauteen. Viime perjantaina tein kuitenkin poikkeuksen. Ostin hurjat kaksi siideriä ja lähdin kaverini halloween-bileisiin. Kävelin jokirantaa pitkin ja seurasin puhelimen navigaattoria, jotta löytäisin perille. Tuijotin tiiviisti näyttöä, navigaattori käski kääntyä oikealle ja kävelin päin seinää. Sitten tajusin olevani väärällä puolella jokea. Yöllä eksyin vielä Showroomiin. Aika ahdas paikka, kalliit juomat ja kummallisia ihmisiä. Monet nuoret naiset olivat ymmärtäneet halloween-pukeutumisen väärin ja päättäneet tulla baariin pelkissä pikkuhousuissa ja napapaidassa. Ja päässä tietysti jotkut muka-söpöt-pupunkorvat. Päädyin vip-tiloihin heittelemään jääpaloja nunnaksi pukeutuneen ystäväni kanssa. Oli ihan kivaa ja kallista.


3 kommenttia:

  1. Meillä käytiin ottaa hevosvoimin halloweenkuvia!
    http://aamuruskossa.blogspot.fi/2014/11/hirvioiden-ilta.html

    Toi sun on kyllä onnistunut tosi hyvin kaikessa yksinkertaisuudessaan, tulee mieleen joku lähes poiskuihtunut ihminen!

    VastaaPoista
  2. Joo ei Halloweeniin kuulu ylipaljastava pukeutuminen van veri ja suolenpätkät...jotain pelottavaa ylipäätänsä :_D Sellaisia puputyttöjä kun näkee niin pikemminkin nauraa kuin kiljuu kauhusta! XD Mikä on parasta tankotanssissa? :D Kuulostaa sen verran hauskalta että jos mahdollisuus joskus tulee, voisi itsekin kokeilla! :3

    VastaaPoista
  3. tykästyin ja samastuin sinuun ja blogiisi. pidän teksteistäsi.

    VastaaPoista